Bydlení

23. ledna 2024 09:57

Josef Šťastna

Veronika Arichteva ukázala nádherné bydlení. V dětském pokoji převažují něžné barvy

Herečka Veronika Arichteva a její manžel Biser Arichtev dokázali, že se nebojí žádných výzev. Za dva roky dokázali vdechnout život starému domu, i když to stálo obrovskou kupu energie a financí. Herečka nyní ukázala, jak nechala zařídit pokoj pro syna Luka.

Herečka i její manžel samozřejmě tušili, že nejjednodušší by bylo dům z roku 1870 srovnat se zemí a na pozemku postavit moderní vilu. Jenže staré sídlo je od prvního momentu doslova uhranulo. Manželé se pustili do nákladné rekonstrukce a brzy jim došlo, že původní finanční plán několikanásobně překročí.

„Trochu nám nedošlo, že jenom vyklízení toho obrovského baráku bude stát nesmysl. Střecha taky měla být podstatně levnější, ale musela se udělat. Původní majitelé tam v 90. letech dali betonový tašky, které ten dům tak zatížily, že by nám to časem spadlo na hlavu," uvedla herečka pro magazín Marianne s tím, že při rekonstrukci se snažili zachovat co nejvíce z původní atmosféry sídla.

Dům se po mnoha problémech podařilo vkusně zvelebit a výsledkem je bydlení, které herečce může leckdo závidět. Každá místnost je plná stylových detailů a jedinečného designu se zachováním původních prvků. I když nutno říct, že ne vždy to byla procházka růžovou zahradou.

Biser Arichtev má z předchozího vztahu ještě dospívajícího syna Theodosia, pro kterého se manželé rozhodli vytvořit pokoj s atmosférou gentlemana. „Cimra pro puberťáka, který rád hraje na kytaru, fotí, hnípe a strká obaly od jídla pod postel. To spací pódium miluju už teď. V tomhle neuchopitelným věku ale nebude furt. Dávám mu tak dva roky. Pak to bude místo pro kluka, co si přivede holku a jednou svoji rodinu (myšleno na víkend). A tak jsme mu ten pokoj tak udělali. Prostorný, jednoduchý, pánský,“ uvedla Veronika na Instagramu.

V jednoduchosti je krása

Obrovskou výzvou se pro Veroniku stala realizace pokojíčku pro tříletého Luka. Některé věci do pokojíčku herečka dovezla ze starého bytu ve Slivenci, kde rodina před nastěhováním žila. Herečka si oddychla, že malý Luka je z pokojíčku nadšený.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zlata Adamovská otevřeně: Jednat o penězích mi nedělá problém, znám svou cenu

„Bála jsem se, že až se nastěhujeme, že se v něm bude bát, nový prostředí. Chtěl tam spát sám hned od prvního dne. Uffíček. Taky sem se bála, že bude tahat hračky do obýváku, jak byl zvyklej na Slivenci. To jsem se bála správně. Chtěli jsme, aby měl pokoj hned vedle centrální místnosti, že až bude starší a bude se zavírat kamkoliv, hlavně ať tam nejsou rodiče, tak aby to bylo aspoň na stejném patře, to se taky povedlo,“ popsala herečka na Instagramu.

V pokojíčku hrají prim jemné až mdlé odstíny a celkově působí rustikálním dojmem. Skvělé je, že v pokojíku je minimum plastů. Pokojíček pro Luka je vzdušný a útulný zároveň, navíc z něj dýchá pohodová atmosféra.

Podívejte se na rozhovor s Veronikou Arichtevou:

Zdroj: Marianne.cz, sociální sítě V. Arichtevy

Sdílejte článek

Přečtěte si také