Bydlení slavných

4. dubna 2023 11:46

redakce Prima Living

Avril Lavigne prodává sídlo v Malibu. Dům s výhledem na oceán má astronomickou hodnotu

Populární kanadská zpěvačka Avril Lavigne (38) prodává svůj dům, který v kalifornském Malibu koupila v roce 2020 za 8 milionů dolarů. Dnes moderní přímořské sídlo prodává za necelých 12 milionů dolarů, tedy asi za 250 milionů korun. Jak nádherné bydlení vypadá?

Dům zpěvačky Avril Lavigne, interpretky hitů Sk8er Boi nebo Complicated, o rozloze zhruba 320 metrů čtverečních na pozemku 0,63 arů se nachází na útesu nad pláží Zuma, jedním z nejoblíbenějších surfových míst na západním pobřeží USA. Podle webu Mansion Global, který se zabývá globálním trhem s nemovitostmi, dala zpěvačka tenhle dům do prodeje.

Výhled na oceán a soukromí

Jednopodlažní stavba byla původně postavena v roce 1968, ale předtím, než ji zpěvačka před třemi lety koupila, byla kompletně zrekonstruována známým kalifornským designérem Scottem Gillenem, aby měla modernější look. A tak kromě úchvatného výhledu na Tichý oceán nabízí také spoustu luxusních vymožeností. Hlavním lákadlem k nákupu nemovitosti může být její soukromí, protože je na konci dlouhé příjezdové cesty, skryté od silnice vysokými živými ploty. Trávník se mírně svažuje a vede k písečné pláži.

Dřevěný trámový strop

Hlavní dům má velký otevřený půdorys s velice působivým odhaleným dřevěným trámovým stropem, který se vznáší nad obytným prostorem. Prostorný velký pokoj je propojený s moderní kuchyní vybavenou luxusními spotřebiči, skříní na víno s regulovanou teplotou a dlouhým snídaňovým barem s posezením pro šest lidí, který ji odděluje od obývacího prostoru. Obývací pokoj je s krbem, domácím kinem a kancelářským prostorem umístěným nenápadně ve vzdáleném rohu místnosti, kde jsou vestavěné knihovny a psací stůl. Pokoj je naplněn spoustou světla díky celostěnovým skleněným dveřím, které se otevírají do zahrady s výhledem na moře.

Ložnice a koupelny

V sídle jsou celkem čtyři ložnice a tři kompletní a jedna částečná koupelna, i když jedna z ložnic pro hosty je v současné době využívána jako velkoryse pojatá domácí posilovna. Avrilina ložnice má klenutý strop a ohromující prosklenou šatnu, která je lemována na míru vyrobeným osvětleným úložným prostorem, zastrčeným za skleněnými dveřmi, s vysokými policemi přístupnými po posuvném dřevěném knihovním žebříku. V hlavní koupelně jsou bílé dlaždice, velká parní sprcha a vana na nožičkách. Je tu také přímý přístup do zahrady. Druhá ložnice má přímý venkovní přístup do infrasauny.

Bazén i skatepark

Venku je prostorná terasa s ohništěm a grilem. Několik kroků dolů kolem terasovité zahrady je velký obdélníkový bazén s vířivkami a mini skateparkem, který tu Avril nechala udělat. Venkovní sauna poskytuje luxusní útočiště během chladnějšího počasí. Nechybí ani samostatná garáž pro dvě auta a záložní generátor.

Zdroje: mansionglobal.comarchitecturaldigest.com

Sdílejte článek

Přečtěte si také