Bydlení slavných

9. listopadu 2022 10:05

redakce Prima Living

Patrick Duffy prodává svůj ranč. Podívejte se, jak vypadá luxus za 14 milionů dolarů

Americký herec Patrick Duffy (73), hvězda kultovních seriálů Dallas a Krok za krokem, prodává svůj ranč v Oregonu, který mu třicet let říkal pane. Koupit ho můžete se vším všudy za 14 milionů dolarů, což je zhruba 360 milionů korun. Podívejte se, jak luxusní sídlo vypadá.

Patrick Duffy, který se nejvíc proslavil jako Bobby Ewing v seriálu Dallas (1978–1991) nebo Frank Lambert v populárním sitcomu Krok za Krokem (1991–1998) prodává nádherný ranč kousek od řeky Rogue u Medfordu v Oregonu. Na prodej nemovitosti upozornil mimo jiné britský Daily Mail.

Jak vypadá luxusní sídlo Patricka Duffyho

Na rozsáhlém pozemku o rozloze 390 akrů se nachází hned sedm obytných domů, několik stodol a dalších zemědělských stavení. Hlavní rezidence má čtyři ložnice, které navazují na uměleckou galerii s chodníkem k lázeňské chatě.

Nechybí otevřená kuchyně či obývací pokoj s krbem a dvě verandy. Původní domek pro správce byl přestavěn na jednopokojový penzion s podkrovím. V další budově najdete například vířivku a nabízí výhled na řeku, jiný domek má krytý plavecký bazén a vinný sklípek. Po pozemku, na němž nechybí ani rybník s rybami, se prohání i divoká zvěř, sem tam se na zahradu zatoulá stádo losů, jeleni, krocani či rozmanité druhy ptáků.

Bylo to nejlepší rozhodnutí mé ženy, říká Patrick Duffy

Patrick Duffy uvedl pro The Dallas Morning News, že prvních 130 akrů koupili se svou zesnulou manželkou Carlyn Rosser (před pěti lety podlehla rakovině ve věku 78 let) v roce 1990 za zhruba 1,5 milionu dolarů.

Ranč ze začátku využívali pouze jako víkendové sídlo, o deset let později se však do Medfordu v Oregonu přestěhovali natrvalo. Postupně investovali do okolních pozemků a nemovitostí přes 3 miliony dolarů, aby svou usedlost rozšířili. Dnes ranč se vším všudy prodává za 14 milionů dolarů.

Patrick Duffy tento ráj před více než třiceti lety lety objevil, když rybařil s přítelem „Bylo to tu nedotčené. Nebyla tam žádná zpevněná cesta, jen nějaké stezky lesem a asi míli – o něco méně než míli – řeka," řekl pro Wall Street Journal.

Duffy nákup domu označil za jedno z nejlepších rozhodnutí své zesnulé ženy, píše Architectural Digest. „Seděli jsme na kládě u řeky a já si ji vyfotil. Ona se tam jen tak dívala a v tu chvíli se na mě otočila a řekla: „Jo, myslím, že bychom to měli koupit.“

Najde se nový majitel, který ocení magické místo?

Dnes Duffy cítí, že ranč mu nedává radost, jakou mu dával dříve, a věří, že skvost najde majitele, který ocení magické místo i rustikální krásu. Se svou novou láskou herečkou Lindou Purl (67), se kterou začal randit během covidu, se plánují přestěhovat do Kalifornie či Colorada.

Zdroje: zeny.iprima.czarchitecturaldigest.comdailymail.co.ukdallasnews.com, cs.wikipedia.org

Sdílejte článek
Štítky Patrick Duffy

Přečtěte si také