Botník o velikosti panelákového bytu a pět koupelen. Elton John prodává obří apartmán

Britský hudební mág Elton John (76) se rozhodl, že nabídne k prodeji jednu ze svých nemovitostí. Apartmán, který se nachází v americké Atlantě, má rozlohu 1 238 metrů čtverečních a dýchá z něj luxus a okázalost.

Pokud byste měli přebytečných 5 milionů dolarů, což je asi 115 milionů korun, tak je můžete investovat do impozantního mezonetu, kterého se Elton John zbavuje. Na prodej luxusní nemovitosti mimo jiné upozornil společenský magazín People.

Kromě nádherného místa, které je prodchnuté extravagantními prvky, dostane nový majitel devět parkovacích míst a pět speciálních vinných sklípků. Nádherné výhledy do okolí poskytuje každá ze čtyř ložnic.

Samozřejmostí pak je pět koupelen, speciální toaleta a fitness místnost s masážním lůžkem a spa. Obrovská chodba se speciálním okny pak může sloužit jako kancelář či galerie pro výstavy.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak bydlí Andrej Babiš

Dámy asi nejvíce zaujme obrovská šatna a rozsáhlý botník, který je tak velký, že by pro skromného jedince mohl sloužit jako samostatná bytová jednota. Bohužel vše nasvědčuje tomu, že boty si Elton John před prodejem nemovitosti odveze a nejsou tak v ceně.

Podívejte se také, jak bydlí herec Roman Skamene:

Zdroj: Profimedia.cz a magazín People.


Přečtěte si také