Naše tipy

23. března 2022 09:55

redakce Prima Zoom

Březnové vychytávky jsou tu! Oblíbený časopis právě na stáncích

Svůj oblíbený hobby časopis si můžete koupit už šest let! Pojďte si tedy užít s námi užít výroční číslo plné jarních, velikonočních a rozhodně vždycky praktických tipů. Vychází dvacátého třetího března.

Začínáme v kuchyni! Společně si připravíme svěží ovocný dortík s jahodami, fantastickou roládu, kremrole nebo laskonky – to vše s lahodnou vůní kávy. Jelikož nás čekají Velikonoce, neměly by vám uniknout recepty na jidáše ani velikonoční perníčky. Vhod určitě přijdou i skvělé tipy na prima tvoření. Jarní kočičkový věnec, veselý dřevěný zajíc nebo vejce zdobená novinami – to vše vám může zkrášlit vaši jarní výzdobu. Mimo jiné si také ukážeme, jak uvázat pestrou kytici z lokálních květin.

V rubrice Domácí kutil šikovný pan Milan předvede svůj domácí fóliovník z podpalových dřívek a pan Josef se pochlubí vlastnoručně vyřezávanými dřevěnými ptáčky, od živých téměř k nerozeznání. V rubrice Na Míru si ukážeme, jak si vyrobit praktickou odkládací trojnožku, na kterou je radost pohledět, a navíc skvěle poslouží.

Aby sekačka dobře sloužila

Nezapomněli jsme ani na milovníky zahradničení. Láďa poradí, jak správně na přípravu sekačky, aby posloužila i v nové sezoně. Skvělou inspirací mohou být také velké betonové květináče, se kterými se vám zhmotní sen o vlastní zahradě. A na závěr poradíme, jak na krásnou i praktickou květinovou louku.

S jarem často přichází také jarní úklid. Vezměte si tedy do parády svůj dům či byt. Dostanete tipy, jak na rychlé a snadné mytí oken. Ve světě zvířat se dozvíme, jak na zpestření jídelníčku vašich milovaných mazlíčků. Trápí vašeho pejska bolest zubů či dásní? Poradíme, co pomáhá na psí patálie se zubním kamenem.

Na závěr vyrazíme do malebného Posázaví a navštívíme jednu z našich nejhezčích řek. Můžete zde navštívit zámek Konopiště nebo velmi zajímavou expozici muzea v Jílovém.

Nové vydání časopisu Prima vychytávky vám kromě toho nejlepšího z pořadů Vychytávky Ládi Hrušky, Receptář prima nápadů a Libovky Pepy Libického nabídne i 16 stran navíc za pouhých 35 Kč.

Časopis najdete na všech novinových stáncích nebo přímo ve své schránce jako předplatné na rok 2022 ZDE.

Sdílejte článek
Štítky Velikonoce časopis Láďa Hruška

Přečtěte si také