Bubeník kapely Chinaski bydlí v prostorné vile: Příjemný interiér a království pro dcerky

Herečka Lucie Černíková (41) a hudebník Lukáš Pavlík (36) žijí se svými dcerkami Elenkou a Sofií v nově vybudovaném rezidenčním městečku nedaleko Velkých Přílep. Dům je prostorný a světlý, na zahradě nechybí bazén ani trampolína, zdá se, že tu holčičkám a jejich rodičům nic nechybí.

Na první pohled je vila jednoduchá a vkusná, se světlou omítkou a francouzskými okny, které dávají vzdušnost a světlo celému interiéru. Jídelna je spojená s kuchyňským koutem a je z ní výhled do zahrady. Kombinace světlých barev a světlého dřeva v kuchyni i jídelně je příjemná. Maličko stísněně pak může na první pohled působit kout s pohovkou v obýváku, doplňky jako koberec, polštářky a závěsy v tlumených barvách však vytváří útulný dojem, který navíc završuje krb ve světlém obložení.

V domě je hned několik ložnic s prostornými postelemi. Nechybí závěsy a koberce v barvách, které ladí s celým interiérem místností. Dcerky mají v domě vlastní království včetně vybavené herny, jedna postel má dokonce i skluzavku, na zahradě nechybí bazén a trampolína. O zábavu mají tedy Elenka a Sofie postaráno.

Největší útulnost celému bydlení však dodávají doplňky a zákoutí spojená přímo s koníčky a zálibami jeho obyvatel. Pracovna s hudebním vybavením a stylový gramofon dávají jasně najevo, že zde žije a pracuje Lukáš Pavlík. Roztomilé židle či zdobené komody a závěsy budou nejspíš výběrem herečky Lucie Černíkové a k celému stylu interiéru se hodí.

Mohlo by vás zajímat: Alex Mynářová nevzdala sen o nádherném srubu. Ukázala, jak unikátní stavba roste

Zahrada působí také příjemným dojmem, navzdory okolním domům poskytuje dostatek soukromí, kromě udržovaného trávníku je tu i několik okrasných stromů a keřů, nechybí venkovní posezení s grilem. V galerii v úvodu článku si ostatně můžete vše prohlédnout a zhodnotit sami.

Sdílejte článek
Štítky zahrada bazén interiér dům dětský pokoj trampolína vila Chinaski Velké Přílepy Lucie Černíková Lukáš Pavlík

Přečtěte si také