Herečka Cameron Diaz prodává svůj dům v Beverly Hills. Chce za něj půl miliardy korun

Hvězda filmů Charlieho andílci či Něco na té Mary je, herečka Cameron Diaz (51), a její manžel, rocker Benji Madden (45), prodávají svůj nádherný dům v Beverly Hills za 17,8 milionu dolarů. Jak sídlo za takřka půl miliardy korun vypadá?

Oblíbená herečka Cameron Diaz má ráda komfort, pohodlí a soukromí. S manželem Benjim Maddenem, kytaristou skupiny Good Charlotte, vlastní několik luxusních nemovitostí, kromě domu v Beverly Hills, který je teď podle webu realtor.com na prodej, ještě například luxusní byt v newyorském Greenwich Village a venkovské sídlo v Napa Valley (vinařská oblast v Kalifornii), kde si užívá klidu a přírody.

NENECHTE SI UJÍT: Gwyneth Paltrow prodává svůj dům v Los Angeles. Sídlo má osm ložnic a jedenáct koupelen

Sídlo za půlmiliardy je k mání

Luxusní sídlo na pozemku o rozloze takřka 9 tisíc metrů čtverečních ve známé losangeleské čtvrti Beverly Hills v části Benedict Canyon manželé koupili před čtyřmi lety za 14,7 milionu dolarů (přibližně 343 milionů korun), dnes ho prodávají za 17,8 milionu dolarů, což je okolo 415 milionů korun. Tratit tedy rozhodně nebudou.

Světlý a vzdušný interiér

Dům ve stylu farmy v Beverly Hills disponuje sedmi ložnicemi a osmi koupelnami, což zaručuje dostatek prostoru a soukromí pro rodinu i hosty. Díky velkým oknům a vysokým stropům je interiér velmi světlý a vzdušný, protože dovnitř celý den proudí dostatek přirozeného světla. V interiéru převládají přírodní materiály, jako je kámen a dřevo, které vytvářejí útulný a zároveň moderní look.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Karel III. koupil exkluzivní byt v New Yorku. Luxus hodný krále stál 154 milionů

Dům rozhodně není jednobarevný

Hlavní dům má formální obývací pokoj s velkým oknem, kazetovým stropem, krbem a francouzskými dveřmi. Hlavní apartmá v patře zabírá celé křídlo domu a je doplněno krbem, obývacím pokojem, šatnou s dvojitými vestavěnými skříněmi a dvěma koupelnami.

Zatímco velký pokoj s dvojitou výškou je světlý, světlý a bílý, sídlo je všechno, jen ne jednobarevné a monotonní, jako mnoho moderních domů. V kuchyni září mramorové a mosazné akcenty, stěny v jídelně mají texturovanou měděnou barvu a vestavěné skříně jsou z tmavého dřeva.

Nechybí ani domácí kancelář s tmavým nábytkem na míru nebo domácí kino, které je zařízené spíše jako přepychový salonek.

Zelená zahrada s bazénem

Prostorná zahrada s pěšími stezkami na svazích, zvlněnými zelenými trávníky a stinnými odpočinkovými zónami nabízí širokou škálu možností pro zábavu a relaxaci. Pro milovníky vodních radovánek je tu bazén s vodopády, který je vkusně chráněn černým plotem z tepaného železa a štukovou zdí, a to vše maskované zelení. Dům pro hosty umožňuje ubytování návštěv v naprostém pohodlí a soukromí.

PŘEČTĚTE SI: Unikátní koupelnu nechala odvézt do muzea. Jitka Nováčková se zbavila fialového skvostu

Bezpečí a soukromí nadevše

Jedním z hlavních benefitů nemovitosti je její bezpečnost a dokonalé soukromí. Celý pozemek je obehnán mohutným kovovým plotem a je vybaven bezpečnostním systémem, který hlídá renomovaná agentura. Díky tomu si majitelé domu mohou být jisti, že jejich domov bude chráněn před nechtěnými zvědavci.

Zdroje: Profimedia.cz, realtor.compeople.com

Sdílejte článek
Štítky Beverly Hills koupelna okno interiér obývací pokoj manželé Kalifornie ložnice herec celebrity Cameron Diazová produkty a služby ekonomika, obchod a finance společenská rubrika stavebnictví a nemovitosti

Přečtěte si také