Bydlení slavných

7. března 2023 12:59

redakce Prima Living

Denisa Pfauserová bydlí v mezonetovém bytě. Má chytrou domácnost, mobilem doma i zhasíná

Prostřeno! XXVII (31) – Chytrá domácnost

Denisa Pfauserová (34) je herečka a nastávající maminka, kterou proslavily role princezny Markétky v pohádce Řachanda nebo Mariky v seriálu ZOO. Pojďte se podívat, jak vypadá její mezonetový byt s terasou na pražské Letné, kde se bez mobilu připojeného k wi-fi nedá ani zhasnout světlo.

Usměvavá Denisa Pfauserová, která s partnerem Martinem čeká holčičku, už pět let bydlí v Praze poblíž Strossmayerova náměstí, tedy blízko centra, ale jen kousek od Stromovky a Letenských sadů, takže na procházky s kočárkem tu je možností dost. Její mezonetový byt je světlý, vzdušný a působí velice útulně, je tu zřejmá Denisina záliba v Provence a hygge stylu.

Jak vypadá chytrá domácnost

Herečka žije v chytré domácnosti, kde se bez mobilu připojeného k wi-fi nedá nic ani zapnout, ani vypnout. Tady se zhasíná mobilem, ne vypínačem. „U nás není nic jednoduché, když vypadne wi-fi, zůstaneme potmě,“ prozradila Denisa v pořadu Prostřeno a dodala: „Je to velký koníček mého partnera.“

Podívejte se do bytu Denisy Pfauserové:

V obýváku to žije

Všechno důležité se v bytě odehrává v obývacím pokoji propojeném s kuchyní, která je jejím království, protože ráda a dobře vaří. Dominuje mu velká okrová sedačka s polštářky, která rozjasňuje celý prostor. Z obýváku vedou dřevěné schody do dalšího patra, kde se nachází stylová ložnice, pak pracovna a hostinský pokoj, s nímž se teď počítá jako s pokojem dětským.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak bydlí Andrej Babiš a jeho rodina

Super koupelna

Opravdovým skvostem je nádherná  koupelna se samostatně stojící vanou na stříbrných nožkách a originálními obklady. „Když mamka viděla tyhle obklady, myslela si, že nám to ještě neobložili,“ uvedla s úsměvem Denisa.

Terasa s vlastní zoo

Od jara do podzimu je Denisiným nejoblíbenějším místem v bytě terasa s krásným výhledem na Prahu, kde s partnerem v létě i stolují. Nechybí tu ani romantické večerní osvětlení ze žárovek a posezení z palet, na které majitelka v období teplých dní dává barevné polštáře. Má tam i svou malou zoo, konkrétně plastové havrany na zábradlí, kteří mají chránit terasu před všudypřítomnými holuby, se kterými stále bojuje.

Památka na Mekyho Žbirku

Její chloubou jsou i staré vinylové desky, které má převážně od rodičů. „Nejvíce desek je od nedávno zesnulého Mekyho Žbirky, který byl oblíbeným zpěvákem mojí maminky. A podle písničky pro jeho nejstarší dceru Denisu jsem dostala jméno," přiznala Denisa Pfauserová.

Zdroj: prima.iprima.cz, cs.wikipedia.org

Mohlo by vás ještě zajímat:


Přečtěte si také