Bydlení slavných

14. února 2023 11:59

redakce Prima Living

Jak a s kým bydlí Sámer Issa: Zpěvák ukázal prakticky zařízený byt i mazlíčky

Prostřeno! XXVII (7) – Sámerovo bydlení

Známý zpěvák a skladatel Sámer Issa (37) žije v prostorném bytě 2+kk v pražských Nuslích. Podívejte se, jak bydlí a kdo s ním sdílí domácnost.

Na první pohled je vidět, že tady je Sámer Issa opravdu doma. Sámerovou velkou chloubou je prostorná šatna, které vévodí skříň doslova napěchovaná módními kousky. „Jsem blázen do hadrů, jestli mám tisíc triček, tak je to málo. Šatnu mám rozdělenou na etapy podle toho, co právě nosím, co právě potřebuju,“ uvedl pro FTV Prima při natáčení show Prostřeno.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak dnes bydlí Petr Pavel

V obýváku zaujmou nádherná starodávná kachlová kamna, která jsou chráněná. „Jednou jsem jim nechtěně kousíček uštípnul činkou a oprava stála skoro padesát tisíc, takže teď se jim vyhýbám obloukem,“ svěřil se deníku Blesk.

Jak bydlí Sámer Issa v pražských Nuslích, se můžete podívat v naší galerii:

Sámerovy obrazy

Stěny pak zdobí řada Sámerových obrazů, takže si můžete připadat tak trochu jako v malé a milé minigalerii. „Jsem vlastně i malíř, i když to, co udělám, neprodávám. Tvořím si pro potěchu nebo, když mají zájem, i pro své přátele. Rembrandty ani Rubense či podobné velikány tu ovšem nehledejte. Všechno, co tu visí, je od Sámera Issy,“ pochlubil se v rozhovoru na Kafe.cz.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak vypadá nový dům Miloše Zemana

Vzácné zrcadlo i umělecký akt

Nepřehlédnutelnou dekorací je vzácné italské zrcadlo ze 14. století stejně jako velká fotografie na zdi, umělecký akt majitele bytu. „Fotka vznikla pro Dětský domov Klokánek, kde jsem tři roky učil coby dobrovolník hudební výchovu. Děti potřebovaly nástroje a další věci, a tak nás napadlo nafotit můj akt a vydražit ho. Podařilo se. Pro Klokánek jsme získali 250 000 Kč. Děti dostaly, co potřebovaly, a protože jsem nechtěl, aby fotka visela u někoho cizího, bylo mi dovoleno si ji nechat,“  říká Issa v Prostřeno.

Ložnice a kuchyně

Pohodová ložnice slouží zároveň i jako pracovna. Tohle je jeho koutek, kde se schovává občas před světem a za zavřenými dveřmi relaxuje.

Kuchyň je spojená s obývákem a je pro Sámera jako dělaná. Baví ho vařit, je pro něj důležité přijít domů a vyčarovat si nějaké super jídlo, třeba syrské. Nerad totiž chodí do restaurací, protože se tam nikdy v klidu nenají.

Domácí mazlíčci Sámery Issy

Se Sámerem sdílejí jeho nuselský byt dva psi, dvě kočky, dvě agamy a nespočet rybiček. „Bydlí tu se mnou grifonka Tracy, ta je jediná, kterou jsem si prostě koupil, protože jsem chtěl psa. Anglický buldok Bobo, když jsem se k němu dostal, měl kýlu a rozseklou hlavu. Izzi, to je kočička naháč, byla v množírně, v garáži, bylo jich tam spousta, koťata naříkala a plakala, byl tam smrad, prostě hrůza,“ prozradil Sámer Issa deníku Blesk. „Agama Pepa, když se u mě objevil, byl v dost šíleným stavu, vůbec se nehýbal a byl strašně hubený, jen se koukal z okna. Pak se tu objevila agama Kačenka a on úplně ožil. Taky přibyla bílá kočka Eila, kterou jsem našel jako malou pod autem. A mám tu akvárko s rybičkami. Všem jsem slíbil, že se u mě budou mít dobře.“

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak bydlí Dalibor Janda

Pomáhat zvířatům je poslání

Od malička Sámer snil o tom, že bude buď součástí zvířecího, nebo hudebního světa. Vždycky chtěl dělat se zvířaty, a jeho rodiče si dokonce mysleli, že Sámer bude spíše veterinářem než zpěvákem. Měl doma i malou lišku, kterou odkrmil lahvičkou, taky nosály, netopýry, dokonce i sovu se zlomeným křídlem. Musel jí kupovat myši, což bylo hrozný, ty by nejraději zachránil taky. „Cesta zvířat se s mou tak nějak propojuje. Pomáhat zvířatům je moje poslání,“ uvedl v pořadu Prostřeno.

Zdroje: blesk.cz, kafe.cz, Prostřeno

Sdílejte článek
Štítky bydlení Sámer Issa

Přečtěte si také