Bydlení slavných

25. září 2023 16:03

redakce Prima Living

Herečka Kaley Cuoco koupila sídlo v Los Angeles. V luxusním domě je kino i vinný sklípek

Americká herečka Kaley Christina Cuoco (37) proslula především jako Penny v oblíbeném sitcomu Teorie velkého třesku. Podívejte se, do jaké nádherné nemovitosti úspěšná hvězda investovala.

Sídlo ve Westlake Village v Los Angeles stálo Kaley Cuoco 6,4 milionu dolarů, což je více než 140 milionů korun. Dům s obytnou plochou 650 čtverečních metrů má 5 ložnic, a dokonce 8 koupelen. Mezi nejzajímavější vybavení patří vodní bar, klimatizovaný vinný sklípek, kino, soukromá herna, krytá terasa a garáž pro čtyři auta. Dům také disponuje rozsáhlým pozemkem s nádhernou vegetací.

Nová rezidence byla postavena začátkem tohoto roku. Prostorný velký pokoj v srdci domu se může pochlubit elektrickým krbem zasazeným do uhlově šedého obložení od podlahy ke stropu. Na obou stranách se velké skleněné dveře odsouvají, aby po otevření na krytou terasu vytvořily propojení mezi vnitřním a venkovním prostorem. Hlavní apartmá domu má prostorný klenutý strop, další krb, venkovní přístup a vlastní koupelnu.

Dále je zde kancelář a další dvě ložnice s vlastní koupelnou. Dvě další ložnice lze nalézt v suterénu, kde se nachází také zmiňovaný klimatizovaný vinný sklep a kino spojené s hernou.

Travnaté pozemky nabízejí spoustu místa pro jezdecká zařízení, pokud by si Cuoco přála dopřát své lásce ke koním. Vpředu je také přilehlá garáž pro čtyři auta a motorest.

Světlo a vzdušný styl

Interiér domu se nese ve znamení vzdušnosti a světla. I barvy stěn, nábytku a doplňků jsou světlé, dominuje moderní kombinace bílé a šedé, která se jen tak neokouká a dá se skvěle kombinovat třeba se světlým dřevem. Pokojům by určitě slušelo více zelených rostlin.

Podle zahraničních zdrojů má herečka, nominovaná na cenu Emmy, několik dalších nemovitostí v jižní Kalifornii, včetně místa ve Studio City a také koňský ranč o rozloze 40 akrů. Za roli Penny v Teorii velkého třesku Kaley Cuoco získala ceny People's Choice Award a Critic's Choice Television Award. V říjnu 2014 také dostala svou hvězdu na Hollywoodském chodníku slávy.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se také, jak bydlí Agáta Hanychová

Za svůj život si herečka prošla několika mediálně sledovanými vztahy, mezi nimi byl například i její herecký kolega ze slavného sitcomu, Johnny Galecki. V květnu 2022 potvrdila vztah s americkým hercem Tomem Pelphreyem, letos v březnu se jim narodila dcera Matilda.

Podívejte se také, jak bydlí Roman Skamene:

Zdroj: RR1 a Profimedia.cz

Sdílejte článek

Přečtěte si také