Bydlení Simony Krainové: Luxusní střešní apartmán je vyladěný do posledního detailu

Topmodelka Simona Krainová (51) s manželem Karlem Vágnerem ml. (47) si splnili sen a svůj střešní apartmán v pražských Dejvicích nechali kompletně zrekonstruovat. Interiéru dominují světlé barvy, vše je vyladěno do posledního detailu.

Modelka Simona Krainová a její rodina bydlí v pražských Dejvicích v luxusním střešním apartmánu o rozloze 400 m². Po dvanácti letech rodinného života už byla kompletní rekonstrukce naprosto nevyhnutelná, a tak si manželé loni našli studio Tempus Design, které jim nový vzhled navrhlo a následně i během jejich dvouměsíční nepřítomnosti zrealizovalo. Studio uvolnilo snímky interiéru pro web Prima Living.

NENECHTE SI UJÍT: Simona Krainová si splnila velký sen. Pochlubila se luxusně zrekonstruovaným bytem

Architekt či designér by při navrhování interiéru měl důsledně respektovat styl a potřeby klienta - tak přesně tímto pravidlem se řídila MgA. Monika Drbalová, když navrhovala proměnu původního bytu.

„Interiér pro Simonu Krainovou byl vytvořen s cílem dokonale reflektovat její osobnost a životní styl. Při jeho tvorbě jsme usilovali o přeměnu původního bytu tak, aby plně odrážel jedinečné kouzlo, které je tak typické pro Simonu,“ popsala návrh autorka interiéru pro iDNES.cz.

Okouzlující detaily

Byt Simony Krainové je unikátní a nezaměnitelný nástěnnými dekoracemi, na kterých je vyobrazena sama slavná modelka či fragmenty z rodinného života. Byt je rozdělen do několika mezipater, což ho činí velmi atypickým.

„Každý koutek interiéru jsme navrhli s důrazem na vzdušnost, čistotu a zároveň na fascinující detaily, které okouzlují na první pohled. V obývacím pokoji dominuje nádherný lustr z pampové trávy, v ložnici pak atypická postel. Avšak největší poklad skrývá obrovská prosklená šatna, která dodává bytu šarm,“ zdůraznila Monika Drbalová.

„Zohlednili jsme i praktičnost, protože Simona má doma dvě děti a dva psy. Snažili jsme se vytvořit prostředí, ve kterém je nejen pohodlné žít, ale také snadno udržovatelné.“

Protože byt je v podkroví a má více pater, bylo nutné se vypořádat s trámy a šikminami. Pomohla jak střešní okna, tak bílá výmalba a natření trámů na bílo, prostor se opticky odlehčil a prosvětlil. Celá barevnost se odehrává v bílé, pískové a světlé šedé barvě.

Podívejte se také na rozhovor Krainové s Janem Krausem:

Domov snů

Dokončení celého interiéru v průběhu pouhých dvou měsíců bylo skutečnou výzvou, zejména když Simona byla celou dobu mimo Českou republiku. Nicméně studio set této výzvy zhostilo s grácií a připravilo pro modelku nový útulný domov.

„Jeden z důvodů, proč se pokaždé těším o něco víc domů, je naše pražské hnízdečko,“ napsala modelka na své sociální sítě, když rekonstrukci představila sledujícím.

Zdroje: Tempus Design, sociální sítě Simony Krainové, iDNES.cz

Sdílejte článek

Přečtěte si také