28. února 2022 10:15

Radka Wallerová

Háčkované polštáře se vracejí! Přivolejte si domů jaro pomocí nových hrnečků, utěrek či váz

I když se zrovna zase ochladilo, už netrpělivě čekáte na jaro? Přivolat ho můžete i novými doplňky do vaší domácnosti. Buď přímo kousky s jarními motivy nebo nádobím, polštářky či malými kousky nábytku s nadčasovým designem, kterým oživíte svou domácnost. Máme pro vás pár tipů na novinky v nabídce obchodů.

Krásné hrnečky, utěrky, polštáře nebo třeba obaly na notebook má v nabídce česká značka Butter Kings.

Krom toho letos představila novou dětskou kolekci textilií navrženou tak, aby k sobě designy pro sourozence vzájemně ladily. Vytvořit si tak na míru sladěný pokojíček bez ohledu na to, co zrovna má které dítě v oblibě – každé může mít to, co má rádo, a přitom to k sobě bude ladit a dohromady to bude tvořit celek. V kolekci jsou například koše na prádlo a hračky, ložní prádlo nebo třeba úložné boxy. Více na www.butterkings.com

Útulno jako u babičky

Háčkované polštáře se vracejí! S novou kolekcí nazvanou Countryside pro jaro a léto přišla značka Westwing. Designéři v ní zkombinovali estetiku venkova s moderními prvky, reagovali tak na změnu životního stylu, kterou přinesla pandemie. Lidé začali více času trávit doma a chtěli, aby to bylo nejen pohodlné, ale i útulné.

Autoři kolekce zkombinovali vše, co na venkovském stylu lidí vesměs milují: drobné květinové vzory, řasení, prvky inspirované vintage stylem, mosazné akcenty. Celek vytváří velmi vyváženou směs rustikální a moderní atmosféry, která působí až idylicky

Kolekce bude k mání na westwing.cz a od března pak na westwingnow.cz

Ratan na balkon je klasika

Pokud chcete investovat více, můžete pořídit nový nábytek na zahradu, terasu či balkon. Osvědčenou klasikou jsou židle, křesílka či stolky z ratanu, který je nenáročný na údržbu, je odolný, má dlouhou životnost a nadčasový vzhled – najdete ho třeba v e-shopu značky KARE Design, která už před lety vsadila na kvalitní venkovní nábytek nejen z ratanu, ale také z dalších tradičních přírodních materiálů, například z exotických druhů dřeva.

Sdílejte článek

Přečtěte si také