Pro manželku bazén, pro sebe pivní koutek. David Limberský ukázal luxusní bydlení

David Limberský bydlení

Bývalý fotbalový reprezentant David Limberský (40) uměl velké peníze vydělávat i utrácet. Smysluplnou investicí v jeho životě ale představuje dům, který nedaleko Plzně obývá s manželkou Lenkou (39) a dcerou Lilien. Fotbalový provokatér pozval na návštěvu štáb webu Prima Ženy.

Na hřišti uměl provokovat, pobláznit fanoušky, ale také podávat výkony, kterého ho řadí k nejlepším obráncům, kteří se kdy v Česku narodili. Na hřišti nešel pro ostrý zákrok daleko, v soukromí ale David Limberský platí za přemýšlivého pohodáře, který nezkazí žádnou legraci a zároveň umí dobře investovat vydělané peníze.

Výraznou investicí v životě bývalého reprezentanta představuje bungalov, který s manželkou Lenkou zakoupili nedaleko Plzně. Přáli si, aby se jednalo o poklidné místo, ze kterého to bude kousek do přírody, ale v dojezdové záležitosti bude také velké město. To se rodině fotbalového rebela splnilo.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak vypadaly vánoční svátky u Limberských

Vysněný dům zakoupili před deseti lety a hned se pustili do rozsáhlé rekonstrukce. „Stálo to dost úsilí, předělávali jsme to několik let. Měnili jsme interiér, v zadní části udělali přístavbu, upravovali zahradu... Bylo to celkem náročné, ale zvládli jsme to. Ten dům je naše srdcovka, nevyměnil bych ho za nic na světě,“ uvedla fotbalová hvězda pro web Prima Ženy.

David, který má podle manželky skvělé matematické a podnikatelské myšlení, je nejvíce hrdý na to, že hodně věcí si na domu zvládli udělat po vlastní ose bez pomoci expertů. „O to víc jsme na ten barák pyšní. S manželkou máme podobný vkus, na všem jsme se bez problémů shodli. Lenka se v tom hodně realizuje a baví ji to. Má dobré nápady,“ pochválil Limberský okouzlující manželku.

David Limberský je rád, že má v domě pivní koutek

Kromě dětského pokoje, ložnice, koupelny nebo pokoje pro hosty nechybí v bungalovu pracovna, fitness, letní kuchyně či druhá ložnice s krásným výhledem a přístupem na terasu. David je pyšný na to, že s v domě prosadil pivní koutek. Když je manželka v bazénu, tak David si může dát v klidu pivko.

„To byl vždycky můj sen. Manželka by si asi přála spíše vinný sklípek, je to ale pivní sklípek. Mám v něm i výčep. V době pandemie koronaviru jsem tam na pivo chodil sám se sebou,“ poznamenal s úsměvem hráč, který největší úspěchy v kariéře spojil s Viktorií Plzeň.

Dům je rozdělený na dvě části - přední část je modernější, zadní část svou atmosférou připomíná vesnickou chalupu, v této části obydlí hraje prim dřevo a kámen. „Vepředu je to spíše v modernějším duchu, zadní část je na způsob chaty. Máme tam druhou ložnici a tam si člověk připadá jako na chalupě. Po obědě se tam dobře spí. V této části domu trávím víc času než v té přední,“ přiznal dobře naladěný pán domu, který nezastírá, že umí zamakat, ale také rád odpočívá. Rozhodně nepatří k lidem, kteří by za zahradě trávili hodiny s rýčem v ruce.

„Zahrada má asi tisíc metrů čtverečních. Což pro lidi, kteří se o to nechtějí moc starat, je tak akorát. Máme v podstatě bezúdržbovou zahradu. Na sekání máme elektrického robota. Za barákem máme ještě malou zahrádku pro radost, kde pěstujeme bylinky, rajčata nebo jahody,“ prozradil legendární hráč, který redaktora webu Prima Ženy provedl svým královstvím.

Zdroj: web Zeny.iprima.cz

Sdílejte článek

Přečtěte si také