Sandra Pospíšilová ukázala pokojíček syna Leona. Jaké vychytávky v něm designérka vymyslela?

Z neosobního a účelového pokoje se stalo místo, které je pro děti oázou zábavy a pro mě jedno z nejmilejších v domě. Tak hodnotí moderátorka Sandra Pospíšilová proměnu, kterou prošel pokojíček syna Leonka. Dominuje mu krásná bunkrová postýlka.

"Konečně přišla řada na předělání Leonkova pokoje. Moc jsem se těšila, až vám to budu moct ukázat v plné parádě," pochlubila se moderátorka na svém Instagramu.

Bunkrová postýlka je přesně tím typem nábytku, který děti hodně baví a jistě najdou spoustu způsobů, jak ho používat.

"Nejenom že dobře vypadá, ale těch možností, jak ji mohou děti kromě spaní využít, je nespočet. Dá se tady schovávat, stavět bunkry, hrát si nebo si třeba najít svůj koutek klidu," míní Sandra Pospíšilová, která je nadšená i z minisedačky - ta se rychlým rozložením promění třeba na přechodné spaní pro kamarády. "Pokud to na pohled nejde poznat, tak je i moc pohodlná," dodová k minisedačce dvojnásobná maminka.

Není zastáncem toho, že vše musí být vystavené, proto Leonkovi vybrali většinu skříní s dvířky a komodu. Zatím v nich má jen pár věcí, ale časem se mu spousta úložného prostoru určitě bude hodit. Pokojíček není velký, ale povedlo se sem dostat hodně praktických prvků.

S vymýšlením návrhů proměny zásadně pomohla designérka Petra Indruchová se svou značkou Puntíkatý pokojíček. "Tolik vychytávek, co má ona v malíčku, bychom určitě sami nevymysleli. Já se do pokoje chodím kochat každý den. Jen tak vegetím na sedačce, pozoruji děti anebo si hraju s nimi. To jsou okamžiky, které miluji," svěřila se moderátorka.

Pokojíčku dominuje bílá barva nábytku podtržená světlemodrou na stěnách, barevné detaily jsou

Rodinný dům? Pro děti je to nejlepší

S manželem vychovávají dceru Emily, které bude v létě pět, a syna Leona, kterému je rok a půl. Po porodu prvního dítěte se na obrazovkách Primy objevila už po půl roce, teď se dvěma dětmi zatím s návratem vyčkává na správný moment.

K moderování jako takovému se už ovšem vrátila. Jak sama říká, uvádění společenských akcí, festivalů nebo módních přehlídek se dá i se dvěma dětmi hezky skloubit. Kromě toho se Sandra pustila i do vlastního projektu. S manželem založila kosmetickou značku Kéory Young, která nabízí ženám prvotřídní pleťovou péči.

Sandra Pospíšilová žije s manželem a dětmi v rodinném domě nedaleko Brna, kam se přistěhovala za manželem. Ona sama pochází z Frenštátu pod Radhoštěm a docela dlouho žila v Praze, což byl vždycky její sen - oblíbila si zejména Vinohrady. Teď si nicméně naplno užívá rodinného života v domě se zahradou, což právě s ohledem na děti považuje za ideální bydlení.


Přečtěte si také