reklama

Večeře je propadák: Jak tohle hostitel ustojí?

Karel sice vaří, ale zpravidla jen těstoviny.

Když se rozhodnete uvařit pro pět lidí jídla, se kterými máte nulovou zkušenost, musel by být člověk Pohlreich, aby to dobře dopadlo. Karel z pořadu Prostřeno má ale do šéfkuchaře daleko a podle toho jeho večeře dopadne. Jak to ustojí a co na to ostatní?

Podívejte se na video v úvodu článku. Celou situaci pak najdete v 17:50 v pořadu Prostřeno na Primě.

(web)

Mohlo by vás zajímat:

Článek

Milionový vynález šetří námahu a čas Foto:

Milionový vynález do kuchyně šetří čas

Kuchař Johannes Schreiter zaskakuje o nedělích se svým bratrem Josefem, který je nyní průmyslovým designérem, v jedné restauraci ve Frankfurtu nad Mohanem. A vynalezli...

Článek

Dobrou chuť! Foto:

Vychytávka, která potěší každého kočičího milovníka

Jak známo, lidé se dělí na člověky psí a člověky kočičí. Tenhle článek je pro tu druhou skupinu.


reklama