Julian Záhorovský bydlí v rodných Pardubicích. Do oka mu padl hned první dům, který navštívil

Hudebník Julian Záhorovský (39) se před téměř dvaceti lety proslavil jako finalista pěvecké show. Od té doby si vybudoval úspěšnou kariéru nejen v hudbě, ale i v profesním životě. Dnes bydlí s partnerkou Terezou a malým synem v Pardubicích. Jak jejich rodinný dům se zahradou vypadá?

Muzikant a specialista na komunikaci Julian Záhorovský se narodil v Pardubicích, v osmnácti letech, když zářil v pěvecké soutěži a začal studovat na vysoké škole, odešel do Prahy. Vystřídal několik podnájmů, až se nakonec usadil se svou přítelkyní v Řepích.

Před dvěma lety přišel v Julianově životě zásadní zlom, když jeho partnerka Tereza otěhotněla. „Vždycky jsem věděl, že své dítě nechci vychovávat v paneláku, ale v domě se zahradou, a tak jsem začal hledat,“ svěřil se zpěvák na webu iDnes.cz.

NENECHTE SI UJÍT: Martina Pártlová si splnila sen. Z ruiny vybudovala chalupu ve stylu anglického venkova

Dvojdomek se zahradou

Je to až k nevíře, ale hned první dům, který v rodných Pardubicích navštívil a byl na prodej, mu padl do oka. „Je to dvojdomek, ale na sousedy jsme měli ohromné štěstí. Navíc dům i prostorná zahrada poskytují dostatečné soukromí,“ dodal. Navíc nedaleko bydlí jeho maminka i babička, takže mají postaráno nejen o hlídání, ale dokonce i o gurmánské požitky, protože obě jsou výborné kuchařky. A jablko nepadlo daleko od stromu, což Julian ukázal letos v únoru v pořadu Prostřeno!. Vyzkoušet můžete i jeden z jeho receptů: Český unikát z Prostřeno! od Juliana Záhorovského.

Někdejší idol dívčích srdcí Julian Záhorovský v pořadu VIP Prostřeno!:

Chlapské práce Julian hravě zvládá

Nedávno nabytý dům si mladá rodina postupně upravuje a přizpůsobuje svému vkusu. Interiér ladí do přírodních barev s akcentem tmavého dřeva. Nejvíce je to vidět v obývacím pokoji s francouzským oknem, kterým se vstupuje na zahradu.

Jednoduché a elegantní zařízení vybírali partneři společně, Julian se ujal většiny chlapských prací a je na to hrdý. „Chci tady všechno, co půjde, udělat vlastníma rukama. Spoustu věcí se teprve učím, ale baví mě to,“ konstatoval. I panel za televizí montoval sám, i když do budoucna by si v těch místech přál mít krb. Taky kuchyň čeká modernizace, aby ladila s přírodní úpravou obývacího pokoje.

Julianova pracovna

V podkroví, kam se dostanete po schodech z obývacího prostoru, se nachází koupelna a tři pokoje. Jedním z nich je Julianova pracovna, kde panuje, jak jinak, tvůrčí chaos. „Tohle je jediné místo v domě, které jsem si zařídil podle sebe. Je tady můj starý studentský stůl, ještě z dob mého pobytu na vysoké škole. Chtěl jsem si pořídit takový ten moderní, kterému vyjíždí pracovní plocha podle potřeby do výšky, ale prostě jsem staromilec a nedokážu vyhodit věc, která ještě slouží a mám k ní vztah,“ objasnil Julian. Sentimentální hodnotu bezesporu odráží také Julianova papírová podobizna z doby, kdy v pěvecké soutěži lámal dívčí srdce.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Slavní chataři a chalupáři: Zahrady Josefa Dvořáka, Petry Janů a Anife Vyskočilové

Super skříně na míru

Další pokoj v podkroví je pro hosty. V současné době ho využívají hlavně rodiče Julianovy partnerky, kteří žijí ve Vsetíně, když přijedou na návštěvu. Výhledově se s ním počítá jako s dětským pokojem, až junior vyroste a bude potřebovat svůj prostor.

V tomto pokoji i vedlejší ložnici, kterou sdílejí se synem, jsou na zakázku vyrobené skříně, které tu zůstaly po předchozím majiteli. Využívají doslova každý milimetr volného prostoru a i noví obyvatelé domu si je nemůžou vynachválit. Zařizování těchto místností se ujala Julianova přítelkyně a zhostila se toho na výbornou.

Léto patří zahradě

Koupelnu vedle pokojů čekají také mnohé úpravy a změny. Samozřejmě si umí představit třeba modernější obklady, ale teď rodina investuje energii hlavně do zahrady. Julianovy letní plány tak upřednostňují zahradu, jejíž součástí je garáž a zahradní domek, který chce přeměnit na jakýsi pánský klub. Velké plány má s bazénem. Ten, který zůstal po bývalém majiteli, bude rodina využívat, dokud se nenašetří na nový zapuštěný bazén se zastřešením.

Zdroje: Profimedia.cz, iDnes.czpoznatsvet.cz

Sdílejte článek
Štítky zahrada rodina Pardubice celebrity Praha Prostřeno Julian Záhorovský společenská rubrika

Přečtěte si také