Bydlení slavných

17. dubna 2023 14:00

redakce Prima Living

Václav Upír Krejčí se chce rychle zbavit domu v Řepích. Důvodem jsou i drahé energie

Václav Upír Krejčí (67) ještě před pár lety vydělával miliony ročně, teď má jen důchod a zálohy na energie 26 tisíc za měsíc jsou už na něj příliš. Momentálně řeší, jak se po rozluce s manželkou Zuzanou společného rozlehlého domu co nejrychleji zbavit a začít nový život.

Václav Upír Krejčí, herec, spisovatel a bavič v jedné osobě, si donedávna přišel za měsíc na tolik peněz, kolik v jiných rodinách nemají pomalu ani za rok. Jenže životu na vysoké noze už je konec. Provoz rozlehlého domu je nákladný. „Za měsíc platíme 26 tisíc za energie. Ten dům byl rekonstruovaný před 18 lety a už to začíná zase chátrat. Je tam třeba šest záchodů. Zarůstají tam kohoutky, něco prorostlo do zásuvek ve stodole, kde mám studio. Chci se toho zbavit, manželka zatím moc nechce,“ prohlásil pro eXtra.cz.

„Jsem důchodce. Vydělával jsem půl milionu měsíčně. Měl jsem reklamní agenturu, spoustu jiných aktivit a také jsme jezdili hrát do zahraničí, kde jsme vydělávali trochu jiné prachy. Teď už v podstatě nevydělávám nic,“ přiznává umělec, který se chce domu zbavit, aby si zařídil nový život s novou přítelkyní. Herec dnes po rozluce s manželkou v domě obývá kancelář a filmové studio. Kdyby se mu podařilo brzy prodat společný dům, i za polovinu částky by mohl být spokojený. Může jít klidně o deset milionů korun. A možná i o víc.

Jak dům vypadá

Dům ve starých Řepích si pořídili s manželkou Zuzanou před téměř dvaceti lety a postupně ho zrekonstruovali. „Když jsme dům koupili, byla to šílená ruina. Prošel kompletní rekonstrukcí, která nám trvala osm let. Manželka tehdy říkala, že jsme si pořídili čtyři stěny a střechu. Ta jediná byla totiž nová,“ popsal pro iDnes.cz.

Interiéru vládne světlo

Interiéru celého rozlehlého domu vládnou světlé tóny, díky nimž působí čistým, moderním a elegantním dojmem. V prvním patře je obývací pokoj otevřený do štítu. Nepřehlédnutelná jsou designová rohová krbová kamna z válcovaného plechu, která navrhovala paní Zuzana, která je úspěšnou architektkou a vedle projektu domu se postarala i o většinu jeho vybavení.

Každý koutek je účelně využitý

Z obývacího pokoje se dá plynule přejít do útulné kuchyně, již stejně jako část obývacího pokoje zdobí původní dřevěné trámy na stropě. Kuchyň neoplývá zbytečně velkým prostorem, na první pohled zaujme stůl s italskými židlemi a klavír.

V podkroví, kam vedou schody ze stejného materiálu jako krbová kamna, se nachází ložnice, dva dětské pokoje a velká koupelna. Každý, i sebemenší prostor v domě je využitý účelně, ať už se jedná o různá zákoutí a výklenky, nebo vestavěné skříně.

Ve zrekonstruované bývalé stodole je rozlehlé filmové studio a o patro výš pak střižna, dabingový koutek a zkušebna. Nechybí ani zahrada.

Zdroje: extra.czidnes.cz

Václav Upír Krejčí má za sebou těžké období:


Přečtěte si také