Bydlení slavných

19. června 2024 06:00

redakce Prima Living

Adele rekonstruuje své sídlo po Sylvesteru Stalloneovi. Ponechá si milovanou sochu Rockyho

Úspěšná zpěvačka Adele se rozhodla pro nákladnou rekonstrukci svého domu v Beverly Hills, který koupila před dvěma lety od herce Sylvestera Stallonea. Milovanou sochu Rockyho si ale chce ponechat.

Před dvěma lety Adele (36) vysázela 46 milionů liber (v přepočtu asi 1,3 miliardy korun), aby získala sídlo herce Sylvestera Stallonea (77). Zámek měl tou dobou už osm ložnic a dvanáct koupelen, ale zpěvačka se rozhodla ho rozšířit až do nebes. Stále se nenastěhovala, protože rozsáhlá rekonstrukce za další miliony liber zahrnuje ‚vykuchání‘ domu a přidání zcela nového patra.

Podívejte se do galerie v úvodu článku na původní i aktuální fotky domu.

Ideální dům na rozšíření rodiny

Zpěvačka už také nechala postavit například garáž až pro pět luxusních aut. Tým Adele dále uvedl, že na konstrukci nasadí „chladnou střechu“, aby vyhověla přísným specifikacím vlastností v zóně „velmi vysokého“ rizika požáru. Zdroj ze zpěvaččina týmu uvedl: „Když Adele koupila dům, neměla v úmyslu příliš měnit. Ale má na palubě tým hollywoodských odborníků, kteří navrhli další patro. Dům bude naprosto gigantický, až bude hotový. Vypadá to neuvěřitelně, ale ona si myslí, že to stojí za to. Chce, aby to byl její domov, kde bude žít navždy se svým synem Angelem a partnerem Richem Paulem, a sní o tom, že tam rozšíří svou rodinu.“

Přečtěte si také: Chci další dítě, prozradila zpěvačka Adele. Touží po panovačné holčičce

Renovace jsou tak rozsáhlé, že jedna z mála věcí, která zůstala, je socha u bazénu. Je to Rocky Balboa, hlavní hrdina známých filmů v podání Sylvestera Stallonea. Sylvester loni řekl, že měl v úmyslu vzít si postavu s sebou, ale vzpomněl si, že zpěvačka řekla: „To není žádná dohoda. To celou dohodu pokazí.“ Sochu zkrátka chtěla mít pro sebe jako součást luxusního sídla.

Zdroj: Profimedia.cz, The Sun


Přečtěte si také