Jak se staví sen

25. ledna 2023 07:00

redakce Prima Living

Jak se staví sen: Dětské pokoje pro dvě mladé slečny a ještě něco navíc pro maminku

Jak se staví sen - extra (3) - upoutávka

Paní Hana vychovala čtyři děti, dvě už jsou dospělé a dvě s ní stále bydlí v domě po babičce, o který se sice vzorně stará, ale jelikož je na vše sama, na velké předělávky nezbývají finance. Přála by si pro své dcery dva samostatné pokoje, aby měly soukromí. Pokoje pro mladé slečny jsou jasná volba, ale stihnou za pět dní udělat naše designérky Renata Pápai a Veronika Haroldová ještě nějakou radost jejich mamince? Premiérový díl uvidíte v pátek 27. ledna ve 22:00 na Primě

Paní Hana působí velice skromně, ze všeho nejvíc si přeje to nejlepší pro své děti. Vychovala čtyři, dvě už jsou dospělé a mají svůj život. První tři děti měla s prvním manželem, se kterým má dobrý vztah, jen jim to přestalo klapat. Pak se zamilovala podruhé, ale nebyla to šťastná volba. Partner ji psychicky týral. Nakonec od něj s pomocí rodiny odešla a vrátila se do domu, který zdědila po své babičce.

Pracuje jako kuchařka ve školní jídelně. S penězi vyjde jen tak tak, ale přesto nemá žádnou půjčku, ani dluhy. O dům se vzorně stará, ale na větší úpravy sama nestačí. V domě jsou udělané odpady, elektrika, dlažba. Na víc nenašetřila. Paní Hana by si přála pro své dcery dva samostatné pokoje, aby jim dopřála soukromí a šťastné dětství.

Samostatné pokoje pro dcery

Paní Hanu do pořadu Jak se staví sen přihlásila švagrová. Už se nemohla dívat na to, jak se svými dcerami bydlí. Obě mají společný pokoj, což kvůli věkovému rozdílu nedělá dobrotu, a paní Hana nemá na vybudování dvou samostatných dětských pokojů.

  • Starší dcera by si přála vlastní pokoj s větší postelí a celkový design odpovídající mladé slečně, vše laděné do světlých barevných tónů.
  • Mladší zase potřebuje hlavně psací stůl, židli, lampičku a úložné prostory na učebnice a další školní potřeby. Zbytek pokojíčku by měl být stále ještě v dětském duchu, protože má ráda princezny a panenky.
  • Pokud by paní Hana měla chtít něco pro sebe, tak by si přála oddělit ložnici od obývací části, aby i ona měla své soukromí.

Sny, hlavně ty dětské, se mají plnit. Na kouzla tu jsou designérky Renata Pápai a Veronika Haroldová, které rozhodně umí vdechnout interiéru tu správnou duši. Jak dopadla proměna domu paní Hany Uvidíte v pátek 27. ledna ve 22:00 na Primě.

Na předchozí epizody pořadu Jak se staví sen se můžete podívat zde

Partnerem této sezony pořadu je společnost Raiffeisen stavební spořitelna

Sdílejte článek

Přečtěte si také