Bydlení slavných

19. dubna 2024 10:43

redakce Prima Living

Bydlení Veroniky Arichtevy: V nádherném domě má tajné chodby jako na zámku

Herečka Veronika Arichteva (37) s manželem Biserem Arichtevem (46) bydlí ve staré vile, kterou museli z gruntu předělat, exteriér i interiér. Tři roky se Veronika dělila se svými fanoušky na sociálních sítích o slasti a strasti náročné rekonstrukce a dnes už se může pochlubit krásným bydlením. Jako třeba touto úžasnou vychytávkou – tajnými průchody.

Oblíbená herečka Veronika Arichteva se svým manželem, režisérem Biserem Arichtevem, a synem Lukou bydlí v nádherné 150 let staré vile, kterou si pořídili před zhruba  třemi lety. Když zveřejnila na Instagramu první fotky domu, fanoušci jí přáli, aby se jim s manželem podařilo starou vilu s jedinečnou atmosférou přestavět a předělat podle svých představ. Veronika se pak s nimi na sociálních sítích dělila o slasti a strasti rekonstrukce svého vysněného domu.

Starý dům s atmosférou

„Asi by bylo jednodušší tenhle domeček z roku 1870 srovnat se zemí, ale my jsme se do něj totálně zamilovali. Má vysoké stropy a obrovské dveře, silné zdi a všude je hodně světla. Ale hlavně má krásnou atmosféru," okomentovala herečka na sociálních sítích v červnu 2021 fotky nemovitosti. „Je to nádherné je to fakt sen. Když tam člověk přišel poprvé a viděl to, tak to na mě nějak dýchlo… a já to tak mám pořád. Kromě toho prachu, co tam na mě dýchá, doufám, že se nám to podařilo nezničit,” svěřila se tehdy.

Nenechte si ujít: Pártlová a Arichteva investují obří částky do bydlení. Jedna se bojí kolapsu

Právě atmosféra domu se jí už na začátku velice líbila a přísahala si, že se ji budou snažit zachovat. Jak jsme na našem webu předloni psali, oprava starého domu opravdu nebyla jednoduchá, rekonstrukce byla náročná nejen časově, ale i finančně. Realita stavebních prací byla ještě mnohem náročnější, než si manželé uměli vůbec představit.

Úžasné vychytávky Veroniky Arichtevy

Za dva roky ale dokázali vdechnout život starému domu, i když to stálo obrovskou kupu energie a financí. Vilu se jim podařilo vkusně zvelebit a výsledkem je nádherné bydlení. Každá místnost je plná jedinečného designu se zachováním původních prvků a stylových detailů. Jednou takovou úžasnou vychytávkou se Veronika pochlubila na sociálních sítích.

„Průchodu schovanému v kuchyňském bloku říká Luka cukrárna, protože je tam v dóze cukr. Je tam teda i víno, ale pro mě je to hlavně zkratka do technické místnosti, když potřebuji něco uklidit. Nemusím obcházet celý obývák a chodbu. Průchod mezi dětským pokojíčkem a ložnicí má taky hlavně praktický účel, jak se rychle dostat za dítětem nebo spíš on za námi. Bisi často říká, že ho ráno zabetonuje. Průchod mezi ložnicí a šatnou je nenápadně schovaný úzkou skříní a logicky nejvíc baví mě. Úplně stejně to takhle šlo celé projít, když jsme dům koupili, jenom tam byly přiznané dveře,“ doplnila Veronika Arichteva.

Podívejte se na rozhovor s Veronikou Arichtevou:

Zdroje: sociální sítě Veroniky Arichtevy


Přečtěte si také